Online Pilates Lessen: De Essentie van Gezond Bewegen

Bij Funky Fit Zone geloven Steffie en Ghislaine in een holistische aanpak. Een benadering waar niet alleen je lichaam maar je hele systeem centraal staat. Zo introduceren we je graag tot onze online Pilates lessen. Pilates is meer dan een reeks oefeningen; het is een manier om echt naar je lichaam te luisteren, zelfliefde te ervaren en met plezier te bewegen.

Wanneer

Donderdag – 19:00 – 19:55

De unieke benadering van Online Pilates bij Funky Fit Zone

Wat maakt de Funky Fit Zone’s Pilates les zo speciaal? We richten ons op onze vier pilaren: Plezier, Zelfrespect, Zelfliefde en Luisteren. Onze lessen zijn een samensmelting van deze waarden, wat resulteert in een ervaring die je helpt transformeren en groeien.

Voor wie is onze Online Pilates les bestemd?

Onze online Pilates lessen zijn specifiek ontworpen voor vrouwen die niet echt weten waar ze moeten beginnen. Of je nu nieuw bent met Pilates of al ervaren, de lessen zijn zodanig gestructureerd dat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Door de holistische benadering van Funky Fit Zone gaan de lessen verder dan alleen fysieke oefeningen. Je zult merken dat je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook mentaal en emotioneel.

Waarom zou je kiezen voor Online Pilates bij Funky Fit Zone?

We bieden niet zomaar een Pilates les; we bieden een ervaring. Elke les is een kans om jezelf opnieuw te ontdekken, om de wijsheid te vinden die al in je zit, en om patronen te doorbreken die je weerhouden van het voelen van je beste zelf.

Stel je voor dat je elke dag opstaat met een gevoel van hernieuwde energie, wetende dat je in harmonie bent met je lichaam. Dat is wat onze online Pilates lessen je kunnen bieden.

Hoe kun je deelnemen aan onze Online Pilates lessen?

Het is eenvoudig! Bezoek onze website, ga naar ‘Lesaanbod’ en kies voor ‘Online Pilates’. Je kunt je daar inschrijven voor de lessen die je aanspreken en passen binnen jouw schema.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een fitter en gelukkiger leven. Schrijf je in, klik hier en duik in de wereld van Pilates bij Funky Fit Zone.

Maak kennis met je trainers
voor deze training

Steffie da Costa

Je hebt hem gevonden! Je maak nu kans op een jaar membership bij Funky Fit Zone! Laat jouw gegevens achter om definitief kans te maken.

We maken 15 november, via ons Instagram pagina de winnaar bekend.

 

Golden Egg