Ervaar Kracht met Funky Fit Strong™ Lessen!

Wil je je lichaam echt uitdagen en op een verantwoorde manier sterker worden? Bij FunkyFitZone.com introduceren we met trots onze innovatieve Funky Fit Strong™ Lessen. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen zoals jij, die willen groeien, zowel fysiek als mentaal.

Wanneer

Woensdag – 19:00 – 19:45
Zaterdag – 09:30 – 10:15

Wat houden de Online Funky Fit Strong™ Lessen in?

Funky Fit Strong™ is niet zomaar een workout. Het is een bewegingsroutine ontwikkeld met zowel de beginner als de gevorderde sporter in gedachten. Door de oefeningen op verschillende niveaus aan te bieden, zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen, ongeacht je ervaring of fitnessniveau.

De visie achter Funky Fit Strong™

Ons team, onder leiding van Steffie en Ghislaine, gelooft in een holistische benadering van gezondheid en welzijn. We willen dat je je niet alleen fysiek sterk voelt, maar ook mentaal veerkrachtig. Funky Fit Strong™ is ontwikkeld vanuit onze kernwaarden: plezier, zelfrespect, zelfliefde en luisteren naar je lichaam.

Voor wie zijn de Online Funky Fit Strong™ Lessen bedoeld?

Of je nu net begint met je fitnessreis of al jaren traint, Funky Fit Strong™ is voor jou. Dankzij de flexibele oefeningen die op verschillende niveaus worden aangeboden, is er altijd een uitdaging die bij je past.

De voordelen van Funky Fit Strong™

Door deel te nemen aan onze Funky Fit Strong™ lessen, zul je niet alleen fysieke veranderingen merken, maar ook een boost in zelfvertrouwen ervaren. Je leert je grenzen verleggen, luisteren naar je lichaam en bovenal: genieten van het proces.

Begin vandaag met de Online Funky Fit Strong™ Lessen

Waar wacht je nog op? Meld je aan voor onze online Funky Fit Strong™ lessen en wordt deel van onze inspirerende community. Samen sterk, samen krachtig, samen onoverwinnelijk!
Bij FunkyFitZone is onze missie duidelijk: elke vrouw helpen haar innerlijke kracht te ontdekken en te omarmen. Met Funky Fit Strong™ krijg je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je beste zelf te worden. Elk niveau, elke uitdaging, elke overwinning telt. Dus trek die sportkleding aan, zet die glimlach op en laten we samen sterk worden met Funky Fit Strong™!

Maak kennis met je trainers
voor deze training

Ghislaine Albina

Je hebt hem gevonden! Je maak nu kans op een jaar membership bij Funky Fit Zone! Laat jouw gegevens achter om definitief kans te maken.

We maken 15 november, via ons Instagram pagina de winnaar bekend.

 

Golden Egg