Funky Fit Dance™: Dansen als Fitness!

Altijd al willen dansen en tegelijkertijd aan je conditie willen werken? Bij FunkyFitZone.com hebben we dé oplossing voor jou: de Online Funky Fit Dance™ Lessen. Een unieke combinatie van swingende dansmoves en fitness, speciaal voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en tegelijkertijd willen genieten van de magie van dans.

Wanneer

Dinsdag – 19:30 – 20:15

Wat zijn de Online Funky Fit Dance™ Lessen?

Funky Fit Dance™ is niet zomaar een online les. Het is een bruisende dansfitness ervaring waarbij je swingt op de golden oldies en de meest swingende nummers van nu. Low impact, wat betekent dat het vriendelijk is voor je gewrichten, maar met hoge energie om je hartslag op gang te brengen!

Waarom kiezen voor Funky Fit Dance™?

Achter Funky Fit Dance™ staan Steffie en Ghislaine, twee gedreven professionals met een passie voor gezondheid en dans. Hun multidisciplinaire visie zorgt voor een holistische benadering van welzijn, waarbij plezier, zelfrespect, zelfliefde en luisteren naar je lichaam centraal staan.

Voor wie zijn de Funky Fit Dance™ Lessen?

Of je nu jong bent of iets ouder, een beginnende danser of al jarenlang de sterren van de hemel danst, Funky Fit Dance™ is voor iedereen. De lessen zijn ontworpen om te genieten, je fit te voelen en te swingen op jouw eigen niveau.

Voordelen van meedoen met Funky Fit Dance™

Niet alleen verbrand je calorieën en verbeter je je conditie, maar je werkt ook aan je zelfvertrouwen, coördinatie en flexibiliteit. Dansen brengt vreugde, en deze vreugde draagt bij aan een positieve kijk op jezelf en je lichaam.

Start nu met Funky Fit Dance™

Wacht niet langer! Word lid van onze bruisende community en begin vandaag nog met de Online Funky Fit Dance™ Lessen. Voel de muziek, beweeg je lichaam en beleef het plezier van dans en fitness gecombineerd.

Dansen is een universele taal en bij FunkyFitZone.com geloven we dat iedereen het verdient om deze taal te spreken. Met Funky Fit Dance™ geven we je de kans om je eigen dansverhaal te schrijven, terwijl je werkt aan een gezonder en gelukkiger zelf. Pak je dansschoenen, zet je favoriete nummer op en laten we samen dansen, lachen en zweten met Funky Fit Dance™!

Maak kennis met je trainers
voor deze training

Steffie da Costa

Je hebt hem gevonden! Je maak nu kans op een jaar membership bij Funky Fit Zone! Laat jouw gegevens achter om definitief kans te maken.

We maken 15 november, via ons Instagram pagina de winnaar bekend.

 

Golden Egg