Lesaanbod

Wekelijkse Lessen

Brain Booster

 

Steffie da Costa & Ghislaine Albina

Holistisch Adviseurs

Tijdens de Brain Booster gaan we met verschillende aspecten aan de slag: voeding, beweging, mindset, motivatie, emoties en nog veel meer. Het doel van de sessie is om jou tools aan te reiken waardoor je jouw nieuwe gewoontes vast kan houden.

Funky Fit Move™

Alle niveaus

Steffie da Costa

Personal Trainer

Ideaal als je net weer wil starten met cardio, houd van dansen, maar het moeten niet te moeilijke choreo’s zijn. En je zet zo 5000 stappen, zonder dat je het doorhebt.

Yoga

Alle niveaus

Ghislaine Albina

Yogadocent

Hatha yogalessen waar de focus ligt op ontspannen inspaning. Je leert herkennen wat je voelt in je lichaam.

Funky Fit Strong™

Alle niveaus

Ghislaine Albina

Personal Trainer

Elke oefening wordt op verschillende manieren aangeboden zodat je op je eigen niveau mee kan doen.

Pilates

Alle niveaus

Steffie da Costa & Ghislaine Albina

Personal Trainers

Op de mat, vanuit je core je gehele lichaam trainen. Je ontwikkelt sterkere spieren, een betere houding, souplesse en meer balans.

Funky Fit Dance™

Intermediate

Steffie da Costa

Dansdocent

Low Impact dansfitness waarin je lekker kan swingen op de golden oldies en de fijnste muziek van nu. 

Meditatie

Alle niveaus

Ghislaine Albina

Mindfulness specialiste

In een comfortabel zit of lighouding leer je de ruis in je hoofd uit zetten en je lichaam volledig tot rust te laten komen. Er worden verschillende technieken toegepast.

Extra’s

Cursussen

Cursussen om meer te leren over o.a. het analyseren van je voeding, hoe je emotie-eetbuien te baas kan worden en hoe je de motivatie hoog kan houden. Perfect voor als je de verdieping in wilt.

Challenges

30-dagen workout challenge, elke dag een plank of een oefening om je zelfliefde te vergoten. We dagen je op een gezellige manier uit! En we doen het SAMEN!

Workshops & Masterclasses

In- en buiten huis experts die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van een gezond levensstijl bieden o.a. kookles, ademhalingscoaching, omgaan met je innerlijk criticus en nog veel meer.

Offline events

Samen meedoen met de color run of obstakel run? Bij elkaar komen en je nieuwe bestie uit de community live ontmoeten? Wij regelen het allemaal en maken er een 80’s feestje van!

Connect met de natuur

Bij Funky Fit Zone is een belangrijk gezondheids aspect ont-stressen. Vanuit ons multidisciplinaire en holistische visie hoort hier de  connectie met de natuur bij. We organiseren wandel en rust momenten om  jou te laten ervaren wat de natuur voor jouw lichaam en gezondheid kan doen.