Hoe het werkt

The Funky way

Omdat wij zoveel mogelijk vrouwen willen helpen om zich weer Fit en Funky te voelen, hebben we het eenvoudig gehouden!
Je sluit je aan bij onze community door een abonnement af te sluiten vanaf € 14,99 per maand. Hiermee krijg je wekelijks toegang tot het volgende:

 • Twee keer per week een Funky Fit Strong™
 • Funky Fit Dance™
 • Funky Fit Move™
 • Yogales
 • Meditatie
 • Pilates
 • Brain Booster sessies met Ghislaine en/of Steffie
 • Het community platform
 • Een Video Zone vol met tips om verder te kunnen

Alle lessen zijn live of in de replay te volgen. Zo kun je kiezen wanneer je aan je gezondheid wilt werken.

Daarnaast creëren Steffie en Ghislaine regelmatig nieuwe cursussen, trainingen en challenges. Daar krijg je via ons platform toegang toe.

  The Funky Methode

  Funky Fit Zone heeft een eigen methode ontwikkeld. Deze methode is gebaseerd op de holistische visie die wij hebben over gezondheid. Onze methode is erop gebaseerd dat je op 4 simpele, maar krachtige manieren alle tandwielen draaiende houdt om zo de beste versie van jouw gezondheid te bereiken: Me time, fun time, maaltijden en trainen. 

  Me time: elke dag
  We zijn druk en vaak naar buiten toe gericht in wat we doen. Dit moet in balans gebracht worden om de gevolgen op lange termijn te beperken. Daarom, elke dag de aandacht weer naar binnen brengen.

  Fun time: elke dag
  Neem elke dag de tijd om te genieten! Of je er nou voor kiest om te dansen, even te kletsen met een collega of een goede vriendin op te bellen: het is belangrijk om elke dag plezier te hebben.

  Eten: drie keer per dag
  Het is belangrijk om je lichaam rust te geven en niet altijd aan te laten staan. Tussen de maaltijden heeft je lichaam zo de tijd om alle voedingsstoffen op te nemen en naar de juiste cellen te brengen.

  Trainen: drie keer per week
  Je spieren aanspreken en licht zweten zorgt ervoor dat je lichaam aan gaat. Zo kan jouw lijf zich regenereren en worden je cellen geactiveerd. Gelukkig is dit een proces dat vanzelf gaat!

  Prijs

  Membership

  Als je een jaarabonnement afneemt betaal je €396,-. Dit kan je in één keer betalen of per maand af laten schrijven van je rekening, dan betaal je €33,- per maand en dus maar € 1,17 per sessie! En dan krijg je de Toegang tot alle sportlessen, 4 Brain Booster sessies per maand, Toegang tot de community.

  €33,-

  Per maand *jaar membership