funky en fit de zomer door!

Ga de uitdaging aan: kom fit terug van vakantie!

We gaan op vakantie cool
We gaan op vakantie cool

En we komen….tonnetje rond terug 🙁
Met als gevolg dat je helemaal opnieuw moet beginnen. Wat de kilo’s betreft zal het vast mee vallen, maar je motivatie heb je ergens in Spanje, Griekenland of Italie laten liggen!

Wat is er aan de hand?
Als we op vakantie gaan, willen we graag ontspannen en nergens aan denken.
Dit gedachtengoed is gekoppeld aan het idee dat je aan het diëten bent, of dat je even anders dan anders ‘doet’ om weer in balans te komen. Dat impliceert dat je vervolgens weer teruggaat naar je oude gewoontes.

Dit is een grote denkfout. Je oude patroon is juist hetgeen dat in eerste instantie voor overgewicht, disbalans of lichamelijk kwaaltjes gezorgd heeft. Daarom is het van belang om in eerste instantie te beseffen dat je je leefstijl oftewel manier van leven wilt veranderen – en dat betekent dus ook dat de manier waarop je op vakantie gaat zal veranderen

Het probleem in de praktijk:
Ten eerste ga je meer eten = minder energie.
Ten tweede ga je minder bewegen = minder energie.
Vervolgens kom je in een ander slaapritme = minder energie.
Daarnaast heb je geen routine, waardoor je veel meer moet schakelen = minder energie.

Oplossing:
Kleine aanpassingen voor in je vakantie ritme om je systeem aan te zetten. We hebben 6 tips voor jou verzameld, die je gemakkelijk toe kunt passen.
Je zal zo, én van je vakantie genieten én vol energie in je ritme blijven.

Nieuwsgierig?
Laat je gegevens achter en we sturen de 6 tips naar je toe! 

Faq

Welke lessen kan ik volgen?

Je kunt bij Funky Fit Zone workouts, dansfitness, pilates, yoga en coaching volgen. Wil je meer over de lessen weten, kijk dan op onze pagina Lesaanbod.

Is alles online?

Ja, de lessen en coaching sessies worden online aangeboden. Zo kun je vanuit elke plek in de wereld mee doen! Hou wel onze agenda in de gaten: we organiseren regelmatig live bijeenkomsten om jullie te ontmoeten!

Moet ik me apart inschrijven voor elke les?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt op het laatste moment besluiten om mee te doen en aansluiten. Wel raden we je aan in te plannen welke lessen je wilt volgen, dat helpt bij het behalen van je doelen. Live lessen volgen is natuurlijk wel veel leuker en super voor de motivatie!

Moet ik in één keer betalen?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt een maandelijkse betaling doen.

Kan ik elke maand opzeggen?

Als je een maandabonnement hebt, ja. Heb je voor een jaarabonnement gekozen, krijg je netjes van ons een e-mail voordat je abonnement verloopt, zodat je zelf aan kunt geven of je nog mee wilt blijven doen.

Kan ik met Ideal betalen?

Ja, dat kan.

Ik kan er niet live bij zijn, kan ik ook terugkijken?

Jazeker. Elke les wordt opgenomen en blijft één week beschikbaar. De week erop hebben we alweer een nieuwe les voor je klaar staan!

Ik heb een blessure. Kan ik meedoen met Funky Fit Zone?

Ja, dat kan zeker. Tijdens de lessen geven we alternatieven en variaties zodat je op je eigen niveau mee kunt doen. Let wel: volg te allen tijde het bewegingsadvies van je fysiotherapeut of specialist.

Moet ik op dieet?

Hell no, baby! Bij Funky Fit Zone volg je geen dieet. Je gaat leren welke voeding het beste bij jou past en voor jou gezond is. Je leert een nieuw eetpatroon zodat je dit voor altijd vol kunt houden en zo ook daadwerkelijk je behaalde resultaten kunt behouden.

Hoe duur is het?

Wanneer je een jaar lid blijft betaal je slechts €14,99 per maand.
Kies je voor maandelijks dan betaal je €24,95. Voor meer informatie: bekijk onze pagina Hoe het werkt.

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt geen materiaal nodig. In onze intro video’s zullen we opties geven hoe je meer uit jouw workout kan halen.