FREE – Pilates workshop in Westervoort

 

Dit event is een samenwerking tussen Denise Salon en Funky Fit Zone.

Wie is Denise Salon
Denise Salon is het kapperszaak van kappersexpert Denise Faas, met meer dan 14 jaar ervaring in het kappersvak. Haar eigen salon opstarten in 2012 was een lang gekoesterde droom die werkelijkheid werd. In 2020 kwam er echter een onverwachte wending: de diagnose hernia. Deze uitdaging dwong Denise om opnieuw te leren luisteren naar haar lichaam. Ze vroeg zich af: “Wat kan ik wel en wat kan ik niet, en bovenal, hoe kan ik mijn lichaam ondersteunen tijdens dit proces?” Zo kwam ze in aanraking met pilates, dat naast begeleiding van haar fysiotherapeut, hielp om haar lichaam sterker te maken.

Wat is Funky Fit Zone?
Funky Fit Zone is een online studio waar je aan de slag kunt met je algehele welzijn, inclusief beweging, mindset en het ontdekken van voedingsgewoonten die bij jou passen. Bij ons geen universele oplossingen, maar maatwerk voor jou! Ghislaine en Steffie zijn de drijvende krachten achter Funky Fit Zone. Steffie heeft zelf ervaren hoe hernia’s in haar rug en nek haar leven beïnvloedde. Dankzij pilates heeft ze haar lichaamskracht kunnen herstellen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam hervonden.

Funky Fit Zone biedt pilateslessen en zo ontstond een perfecte match tussen Denise en ons.

Bedankje aan klanten
Afgelopen zomer verwezenlijkte Denise een andere droom: een reis naar Colombia. Maar dit was geen gewone reis. Ze deelde daar haar passie voor het kappersvak met anderen, via het “Niños Del Futuro” project. Ze leerde kinderen de basis van het kappersvak, waarbij ze speciale nadruk legde op een juiste houding – iets waarvan zijzelf als geen ander weet hoeveel impact het kan hebben. Dit project werd mede mogelijk gemaakt door donaties. Wellicht heb jij ook bijgedragen?

Als dank aan haar klanten voor hun steun aan dit project en hun ondersteuning tijdens haar herstel, en om iedereen te laten kennismaken met de impact van pilates, organiseert Denise op 10 september 2023, samen met Funky Fit Zone, een speciaal pilates event.

Wat staat er op het programma?
Tijdens dit evenement neem je deel aan een pilatesles. Klinkt misschien schools, maar wat is er nu beter dan zelf te ervaren waar het om gaat? Pilates is een rustige bewegingsvorm, waardoor zelfs zonder enige sportachtergrond deelname mogelijk is. Als je blessures hebt, kun je nog steeds meedoen. Steffie zorgt ervoor dat bij elke oefening alternatieve opties worden aangeboden, zodat pilates voor iedereen toegankelijk is. Ghislaine en Steffie lopen beide rond om te ondersteunen waar nodig.

Details op een rij:

Wanneer: zondag 10 september 2023
Tijdstip: 13.00 uur tot 14.00 uur (Inloop vanaf 12.45 uur, we starten stipt om 13 uur)
Locatie: Het Geerken 272, 6932 MX Westervoort (Yoga Yvonne Westervoort)

Dit event is gratis en toegankelijk voor maximaal 12 personen. Schrijf je dus snel in. Je krijgt er ook nog een leuke goodiebag bij 🥰 🤩

PS: Er worden tijdens het event foto’s en video’s gemaakt, die ook op social media gebruikt kunnen worden. Wil je dit echt niet? Laat het ons weten voordat we gaan beginnen; daar houden we graag rekening mee.

  • Date : 10-09-2023
  • Time : 13:00 – 14:00 (Europe/Amsterdam)
  • Venue : Het Geerken 272, 6932 MX Westervoort

Purchase Ticket

Ik doe mee!

Aantal :

Je hebt hem gevonden! Je maak nu kans op een jaar membership bij Funky Fit Zone! Laat jouw gegevens achter om definitief kans te maken.

We maken 15 november, via ons Instagram pagina de winnaar bekend.

 

Golden Egg