Find your funk

6-9 juni 2023

Waarom zou je meedoen?

Welkom en wat stoer dat je interesse hebt om mee te doen met het event Find Your Funk! 

Voordat je JA zegt tegen deze uitdaging, willen we je wat meer informatie geven, zodat je precies weet waar je mee aan de slag gaat! 

Waarom vinden we dit belangrijk? Omdat wij geloven dat je al voor 50% onderweg bent naar een nieuwe levensstijl als je bewuste keuzes maakt. 

Met dit event willen we namelijk iets aanzetten in jou waardoor gezonder leven niet meer een strijd voor je zal zijn of iets dat van jezelf MOET, maar iets dat je GRAAG wilt doen.

Wat ga je tijdens het event doen:

  • Je krijgt toegang tot vier soorten sportlessen
  • Je doet mee met vier inspiratiesessies
  • Je leert dat plezier, gezondheid en doorzetten samengaan

Dit event is voor jou als:

  • Je klaar bent met je niet lekker in je vel voelen
  • Je meer energie wilt
  • Je deze keer wel je resultaten wilt behouden
  • Je ook niet gelooft in ‘one-size-fits-all’
  • Je aan je levensstijl wilt werken en niet op dieet wilt
  • Plezier wil beleven in je veranderingen  

Het programma

De inspiratiesessies

Sessie 1: I am commited

Tijdens de eerste belangrijke sessie is er tijd om de groep te leren kennen. Daarnaast gaan we aan de slag met je motivatie en wat jou naar deze challenge gebracht heeft.

Sessie 2: I am dedicated

De tweede sessie staat volledig in het teken van je doelen. Doelen stellen hebben we allemaal wel eens gedaan. Nu ga je leren hoe je doelen kunt stellen om deze haalbaar te maken, want doelen zijn leuk maar je hebt er niks aan als je ze niet haalt!

Sessie 3: I feel my emotions

Emoties en onze reacties hierop bepalen hoe we in het leven staan. In deze sessies komen emoties en beperkende gedachten bij elkaar om zo jouw eigen manier van handelen te herkennen. Je bent dan beter in staat om sturing te geven aan je gedachten en emoties en hebt dus zelf meer de controle in handen.

Sessie 4: Integratie: hoe nu verder

Wat nu? De challenge was top, je hebt van alles gedaan en geleerd maar hoe zorg je ervoor dat dit onderdeel wordt van je gewone leven? In deze sessie krijg je hier tools voor aangereikt. 

De sportlessen

Wil je meer info over de lessen, kijk dan HIER voor een uitgebreide beschrijving van wat je te wachten staat.

Aan het begin van elke les maken we verbinding met ons lichaam. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je binnen je mogelijkheden gaat bewegen. We geven voor elke oefening verschillende variaties, zodat je jouw uitdaging kunt kiezen. 

Daarnaast hebben we bij sommigen lessen jaren 80-muziek aan staan, waardoor het meezingen vanzelf gaat! Plezier hebben staat in de lessen centraal. 

Wat maakt onze aanpak anders?

Ten eerste geloven we dat als je met plezier iets doet je het blijft doen en je meer resultaten zult bereiken. Zo hebben we voor een jaren 80-thema gekozen en zul je ons regelmatig in een Jane Fonda-outfit voorbij zien dansen.

Ten tweede vertellen wij jou niet wat goed voor je is! Wij weten namelijk dat jij beter weet wat bij je past qua voeding, beweging en welke doelen je wil nastreven.

Elke vrouw is uniek en heeft haar specifieke behoeftes. Wel snappen we dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel experts die beweren te weten wat DE sleutel is naar gezondheid.

Er zijn techieken die voor sommigen heel goed werken, maar wat als die ene techniek niet bij jou past? Of op dat moment niet aansluit bij wat je aankan? Ga je dan toch door omdat het wel voor andere werkt? Voel je je een mislukking als het niet werkt? Ga je doorbijten omdat het je geld heeft gekost?

Een gezonde levensstijl is geen one-size-fits-all!

Er is wat bij jou past en wat jou gaat ondersteunen in het behalen van je doelen. Daar helpen wij jou bij en daar is deze challenge voor. 

Dus ben je er klaar voor om ECHT een nieuwe en verbeterde levensstijl voor jezelf te creëeren?

Schrijf je dan in voor de Find your Funk.

Ja, ik doe mee!

De Challenge:

– Van dinsdag 6 tot vrijdag 9 juni.

– Je krijgt het volledige programma met tijden, benodigdheden en zoom linkjes via de mail! 

– Je kan op je eigen tijd meedoen. Live meedoen met de sportlessen is natuurlijk wel heel gezellig!

Faq

Welke lessen kan ik volgen?

Je kunt bij Funky Fit Zone workouts, dansfitness, pilates, yoga en coaching volgen. Wil je meer over de lessen weten, kijk dan op onze pagina Lesaanbod.

Is alles online?

Ja, de lessen en coaching sessies worden online aangeboden. Zo kun je vanuit elke plek in de wereld mee doen! Hou wel onze agenda in de gaten: we organiseren regelmatig live bijeenkomsten om jullie te ontmoeten!

Moet ik me apart inschrijven voor elke les?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt op het laatste moment besluiten om mee te doen en aansluiten. Wel raden we je aan in te plannen welke lessen je wilt volgen, dat helpt bij het behalen van je doelen. Live lessen volgen is natuurlijk wel veel leuker en super voor de motivatie!

Moet ik in één keer betalen?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt een maandelijkse betaling doen.

Kan ik elke maand opzeggen?

Als je een maandabonnement hebt, ja. Heb je voor een jaarabonnement gekozen, krijg je netjes van ons een e-mail voordat je abonnement verloopt, zodat je zelf aan kunt geven of je nog mee wilt blijven doen.

Kan ik met Ideal betalen?

Ja, dat kan als je een jaarmembership in één keer betaalt. Als je maandelijkse wil betalen, gaat het via een automatische incasso. 

Ik kan er niet live bij zijn, kan ik ook terugkijken?

Jazeker. Elke les wordt opgenomen en blijft één week beschikbaar. De week erop hebben we alweer een nieuwe les voor je klaar staan!

Ik heb een blessure. Kan ik meedoen met Funky Fit Zone?

Ja, dat kan zeker. Tijdens de lessen geven we alternatieven en variaties zodat je op je eigen niveau mee kunt doen. Let wel: volg te allen tijde het bewegingsadvies van je fysiotherapeut of specialist.

Moet ik op dieet?

Hell no, baby! Bij Funky Fit Zone volg je geen dieet. Je gaat leren welke voeding het beste bij jou past en voor jou gezond is. Je leert een nieuw eetpatroon zodat je dit voor altijd vol kunt houden en zo ook daadwerkelijk je behaalde resultaten kunt behouden.

Hoe duur is het?

Wanneer je een jaar lid blijft betaal je slechts €33,-  per maand.
Kies je voor maandelijks dan betaal je €43. Voor meer informatie: bekijk onze pagina Hoe het werkt.

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt geen materiaal nodig. In onze intro video’s zullen we opties geven hoe je meer uit jouw workout kan halen.