Aerie Yoga Class

Funky Fit Zone is een leuke samenwerking aangegaan met het supertoffe merk Aerie. Ze maken leggings, ondergoed, bh’s en zwemkleding. Elk product is ontworpen om iedere vrouw zich goed te laten voelen. Ze willen dat iedereen zich zowel van binnen als van buiten zelfverzekerd voelt.

Zoals je weet, geloven wij dat iedere vrouw zich mooi zou mogen voelen. Je mag van je lijf houden zoals het is! Daarom werken we samen met Aerie aan een leuk evenement om welzijn en zelfzorg te bevorderen.

Op 21 juni is het Wereld yoga dag en op die dag zal Ghislaine een workshop geven in de winkel van Aerie in Rotterdam (Lijnbaan Store). Je leert in een korte sessie om echt je lichaam te omarmen en liefde te geven. In een veilige omgeving, kun je ervaren wat yoga en mindful bewegen met je kan doen.

Maar dat is nog niet alles! Gedurende het event heb je een private shopping ervaring zodat je een nieuwe comfortabele outfit van Aerie kan vinden!

Iedereen die aanwezig is, krijgt een speciale korting.

Details:

Wanneer: 21 juni
Hoe laat: 19:30 – 20:30
Waar: Lijnbaan 53, Rotterdam
Leeftijd: 16+
Max aantal personen: 40
Belangrijk: Breng je eigen yogamat mee als je er een hebt! We hebben een beperkt aantal yogamatten beschikbaar voor gebruik tijdens het evenement. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

OVER AERIE

We maken ondergoed, kleding, activewear en zwemkleding. Elk stuk is ontworpen om elke vrouw zich goed te laten voelen. #AerieREAL gaat over niet retoucheren. Het gaat om positiviteit van het lichaam. Het gaat om empowerment. We willen dat iedereen zich zelfverzekerd voelt van binnen en van buiten. Let the real you shine.™

  • Date : 21-06-2023
  • Time : 19:30 - 20:30 (UTC+1)

Purchase Ticket

Ja, ik wil erbij zijn!
€0.00
0
0.00
0.00

Related Events