Disclaimer 

Disclaimer Funky Fit Zone

Alles wat je op de websites van Funky Fit Zone leest, ziet en hoort is gemaakt door het team van Funky Fit Zone. Hier rust auteursrecht op. Teksten en afbeeldingen kunnen nooit zonder expliciete en geschreven toestemming worden overgenomen. Als je een artikel of foto graag wilt gebruiken op je eigen website of blog, stuur dan een e-mail naar hello@funkyfitzone.com om hier toestemming voor te vragen. Na een geschreven toestemming van een lid van het team van Funky Fit Zone mag je de content pas plaatsen.

Funky Fit Zone is geen ‘expert’ en is ook geen officiële instantie. Funky Fit Zone en alle mensen die betrokken zijn als teamleden of vrijwilligers zijn niet verantwoordelijk voor blessures, klachten en/of andere lichamelijke of mentale aandoeningen die je eventueel oploopt. Dit geldt ook voor mogelijke blessures ontstaan door het uitvoeren van onze challenges, cursussen, workshops en/of trainingen. Luister altijd goed naar je eigen lichaam; bij twijfel adviseren we je om contact op te nemen met je eigen huisarts, fysiotherapeut of (behandelend) arts. Funky Fit Zone kan hier nooit aansprakelijk voor gesteld worden.
Binnen Funky Fit Zone vind je verschillende soorten content:
-Zelfgemaakt content, waarbij indien mogelijk de bronnen altijd vermeld zullen worden

-Zelfgemaakt content, die een uiting is van de visie van Funky Fit Zone
Heb je hierover vragen, wil je onze bronnen checken of zie je een fout? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar hello@funkyfitzone.com.

 

De trainingen op de websites www.funkyfitzone.com en www.community.funkyfitzone.com zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeftes en lichamelijke eigenschappen. Bij het creëren van de lessen en/of trainingen hebben we geen rekening gehouden met eventuele beperkingen en/of gezondheidsklachten waar jij mee te maken hebt. Daarbij zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de lessen en/of trainingen en kunnen wij niet zien of je de trainingen en/of oefeningen naar behoren uitvoert. Je dient dus zelf zorg te dragen voor een veilige omgeving en een veilige manier van het uitvoeren van de lessen en/of trainingen om zo blessures en/of overbelasting te voorkomen. Bij klachten en/of twijfels over je gezondheid adviseren we je om direct contact op te nemen met je (behandelende) arts of andere zorgprofessional. Daarnaast adviseren we je om direct te stoppen met de lessen en/of training. Doet een oefening pijn of voelt het niet goed, stop dan direct.

Je hebt hem gevonden! Je maak nu kans op een jaar membership bij Funky Fit Zone! Laat jouw gegevens achter om definitief kans te maken.

We maken 15 november, via ons Instagram pagina de winnaar bekend.

 

Golden Egg